wong tenaru Panen

 

yo wis, daripada gak ono sing di tulis tak tulis bae nek wongnaru panen pari maneh
alhamdulillah mas,
terus maneh engkok bengi rejeban
ojo lali ndedungo marang pengeran Yo.

sak mene wae tulisane
ilyas afsoh
...........